Dienst volgen via kerkdienstgemist

kerkdienstgemistDe diensten in de Lambertikerk zijn nu vanaf elke plek live, of op een later tijdstip, bij te wonen via de website kerkdienstgemist.nl.

Via een internetaansluiting kunnen de diensten gratis bijgewoond worden. Hiervoor is een computer, tablet, smartphone of speciale set-top box nodig.
Om in te kunnen loggen, moet eerst een account aangemaakt worden via dezelfde website. Het is eenvoudig, maar vraag eventueel familie of een kennis u hierbij te helpen.
Mocht dit niet lukken, dan kunt u een email sturen aan kerktv.radio@lambertikerk.nl.   

Kerkradio blijft naast deze nieuwe service ook in bedrijf zoals u dat al jaren gewend bent van de Lambertikerk.
Geregistreerde gebruikers van kerkradio zijn benaderd of- en hoe zij kerk TV willen ontvangen. Één van de opties is om een set-top box te gebruiken. ‘Niet kerkradio gebruikers’ kunnen hiervan ook gebruik maken en deze set-top box aanschaffen. Stuur hiervoor een mail naar kerktv.radio@lambertikerk.nl .

Onze ervaring is dat hulp van familie of een kennis bij het installeren van de set-top box sterk aan te raden is. Het blijkt niet voor iedere gebruiker even eenvoudig om de TV om te schakelen naar een andere ingang.
Een zwak of instabiel WiFi signaal blijkt ook regelmatig oorzaak van storingen.
De ondersteuning van de Lambertikerk is beperkt, we zijn geen helpdesk of installatiebedrijf. Vandaar de uitdrukkelijke wens om familie of kennissen hierbij te betrekken.

Instructie toegang tot KerkTV

Iedereen die dat wil, kan toegang krijgen tot de kerkdiensten die worden uitgezonden op www.kerkdienstgemist.nl, hiervoor moet echter wel een account worden aangemaakt. Hieronder staat in 5 stappen uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat:

  1. Ga naar www.kerkdienstgemist.nl en klik rechtsboven op ‘Gebruiker Aanmelden’ om uw account aan te maken.

  2. U ontvangt een mail met verdere instructies om uw account te activeren (dit gebeurt direct).

  3. U kunt nu inloggen en de Lambertikerk opzoeken en op [Vraag toegang] klikken.

  4. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag per mail (dit kan tot één week duren).

  5. Vanaf nu kunt u inloggen en kijken.

Ga terug