Kerkradio

Wie, om wat voor reden ook, tijdelijk of blijvend wellicht, niet (meer) in staat is onze kerkdiensten ‘live’ mee te maken, kan om een kerkradio vragen. Dat is een klein kastje dat in uw huis alleen om een stopcontact vraagt. 
Het heeft een verbinding met de Lambertikerk, waar de koster bij elke activiteit daar - dus niet alleen de zondagse diensten, ook zangavonden, concerten, rouw- en trouwdiensten – de knop omzet, zodat u kunt meeluisteren. Een heel eenvoudige, maar ook zeer gewaardeerde service. Zo kunt u nog altijd verbonden blijven met de plek waar u gewoon was te komen. Overigens, dat zeggen we vaker, maar ook nu nog maar een keer: wie zo’n kerkradio thuis heeft staan, mag ook altijd nog ‘gewoon’ bij ons aanschuiven natuurlijk. Met één van uw kinderen, of met de kerk-taxi, of omdat u een betere periode/dag heeft… Graag zelfs! Want, hoe aardig ook de verbinding via de ether, er gaat toch niets boven er echt helemaal bij zijn!

Er zijn op dit moment zo’n 80 kastjes in omloop, een grote groep luisteraars weten we dus elke zondag ook ‘in ons midden’. Aarzelt u wat of het voor u wat is, of bedenkt u, al lezend, dat uw ouder(s), buren of hoe dan ook het misschien fijn zouden vinden – meld dat dan bij uw ouderling of wijk-predikant,
of zoekt direct contact met
Henk Wentink
Wolfersveenweg 23
tel. 0314 621337
mail. kerktv.radio@lambertikerk.nl

Voor het gebruik van de kerkradio wordt een maandelijkse bijdrage gevraagd, maar die mag nooit een belemmering zijn natuurlijk, daar komen we altijd uit. En er is nóg wat: alle kerkradio-gebruikers ontvangen, als wij in de kerk een gedrukte liturgie hebben, die enkele dagen tevoren ook thuisbezorgd. En op zondagmorgen om 9.15 uur ongeveer, dus een drie kwartier vóór de dienst begint, leest de koster via de kerkradio altijd de belangrijkste zaken uit de zondagsbrief voor, én noemt (als er géén liturgie is rondgebracht) dan ook de te zingen liederen van de dienst. Om ze makkelijker op te zoeken en alvast voorbereid te zijn op de dienst. Wilt u de zondagsbrief wekelijks per mail ontvangen, neem dan even contact op met Henk Wentink (kerktv.radio@lambertikerk.nl) . 

Of abonneer u op de mailing door online het formulier in te vullen. Dit formulier staat niet op de website van de lambertikerk; als u klikt op de link wordt dus een nieuwe pagina geopend.

 

Vanaf begin 2018 is het ook mogelijk om de dienst in beeld en geluid te volgen via internet: www.kerkdienstgemist.nl

Ga terug