Zondagsbrief

Mededelingen voor de zondagsbrief kunt u mailen naar zondagsbrief@lambertikerk.nl .

Kerkblad "Kerkleven"

Kerkleven in Oost-Gelderland is een informatieblad dat tweewekelijks verschijnt voor abonnees of leden van de Protestantse Kerken die zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband Stichting Kerkleven Oost-Gelderland.
De uitgave is te verkrijgen als gedrukte versie, die u via de post wordt toegestuurd, maar ook als digitale versie.
website: www.kerkleven.nu

Administratie abonnees

Weevers
7250 AA Vorden
tel: 0575 - 551010
e-mail: admkerkleven@weevers.nl

abonneren kan ook online via http://kerkleven.nu/abonneren

Kopij voor Kerkleven

Kopij-adres Kerkleven editie Zelhem

dhr Martin Kuenen
e-mail: kerkleven@lambertikerk.nl

publicaties op de website

Publicaties die voor deze website zijn bedoeld kunt u sturen aan webmaster@lambertikerk.nl .
Zorg er svp voor dat de berichten minimaal 1 week voordat u ze op de website geplaatst wilt hebben worden verstuurd.
Houd er bij het opstellen van de publicatie rekening mee dat deze via de website wereldwijd kunnen worden bekeken. Wees dus voorzichtig met persoonlijke informatie (ook een eigen e-mail adres is persoonlijk). De tekst van een aangeleverd artikel kan door de webmaster voor publicatie worden aangepast.