Kunst in de Kerk

Tijdens de zomermaanden (juli-augustus) is er een expositie van beeldende kunst. De organisatie van deze zomerexpositie is in handen van de werkgroep Kunst in de Kerk van de Protestantse Lambertikerkgemeente te Zelhem.

Expositie 2018

expo2018

EXPO18 - Ontmoeten

Het komende jaar is er opnieuw een expositie in de Lambertikerk, met dit jaar als thema "Ontmoeten".
Dit is gekozen door de werkgroep omdat de kerk een verandering doormaakt, in de maatschappij en in de organisatie structuur dit jaar, van zorg- naar ontmoetingskerk.

Lees meer...

Een plaats van rust en bezinning voor iedereen die daar naar verlangt.

Kunst in de KerkDat is wat de Lambertikerkgemeente te Zelhem wil bieden. Niet alleen aan gemeenteleden, maar aan iedereen die bewust of per toeval de Lambertikerk bezoekt. De kerk is daartoe dagelijks opengesteld.

De kerk is open van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot ca.18.00 uur m.u.v. rouw- of trouwdiensten, en tijdens de zondagse eredienst.

Expositie 2017

Anneke van der Meer en Taliet van der Neut

EXPO17 - verstilde aarde 

De expositie van 2017 bestaat deze keer uit schilderijen van Taliet van der Neut uit Aalten en keramiek van Anneke van der Meer uit Toldijk.

Lees meer...

Expositie 2016

Dinie Wikkerink

UitgeLICHT 

De expositie bestaat uit foto’s van Dinie Wikkerink uit Bredevoort. Speciaal voor deze expositie maakte zij foto’s  in de Lambertikerk.

Lees meer...

Expositie 2015

Inke van Dijk

EXPO 15, de 15e zomerexpositie toonde schilderijen van Inke van Dijk en witte reliëfs van Henk Winkelman.

Lees meer...

Expositie 2014

Annie Griep

De zomerexpositie van 2014, had als titel "KERNEN" en was samengesteld uit schilderijen van Annie Griep uit Doetinchem en houtscuplturen van Will Schropp uit Duiven.

Lees meer...

Expositie 2013

Maria Koster

De titel van de expositie in 2013 was "BEWOGEN" (Mens in beeld). Werken van de Oosterbeekse kunstenares Maria Koster stonden centraal in deze expositie.

Lees meer...

Expositie 2012

Waterfoto van Betty van Engelen"Meer dan water..." was de titel van de jaarlijkse zomerexpositie in de Zelhemse Lambertikerk. Twee kunstenaars: Jan Rekker en Betty van Engelen toonden zeer uiteenlopend werk.

Lees meer...

Expositie 2011

doek van AlyBruinsmaTijdens de 12e editie van de jaarlijkse zomerexpositie in de Zelhemse Lambertikerk werden schilderijen en beeldhouwwerk van Aly Bruinsma getoond.

Lees meer...