UitgeLICHT

Zomerexpositie in de Lambertikerk in Zelhem

Dinie Wikkerink

De werkgroep Kunst in de Kerk van de Protestantse Lambertikerkgemeente te Zelhem organiseert in 2016 voor de 16e keer een expositie, deze keer met de titel UitgeLICHT.


De expositie bestaat uit foto’s van Dinie Wikkerink uit Bredevoort. Speciaal voor deze expositie maakte zij foto’s in de Lambertikerk.

 

Een plaats van rust en bezinning voor iedereen die daar naar verlangt.
Dat is wat de Lambertikerk wil bieden aan inwoners en voorbijgangers.
De kunstexpositie moet daaraan bijdragen.

Dinie Wikkerink

Dinie Wikkerink fotografeert de dagelijkse dingen om haar heen en licht is daarbij het belangrijkste onderwerp. Met het licht van nu creëert ze tijdloosheid. Lichtplekken die herinneringen oproepen en verwijzen naar oude waarheden. Gewone dingen die door het licht een beeldende inhoud krijgen.
Voor de zomerexpositie heeft zij op verschillende dagen, op verschillende tijden van de dag, in de kerk gefotografeerd. Trouw gebleven aan haar fotografische stijl, geeft ze een persoonlijke impressie van het licht in de kerk.

2 juli - 31 augustus 2016

Deze expositie in de Lambertikerk in Zelhem is van zaterdag 2 juli tot en met woensdag 31 augustus 2016 te bezichtigen. Van maandag t/m zaterdag van ca. 09:00-18:00 uur tijdens de openstelling van de kerk (uitgezonderd tijdens rouw of trouwdiensten) en op zondag rond de kerkdienst.

Toegang gratis.

Ga terug