Acties Rond Lambertikerk En Leerhuys

Presentatie Kerkrentmeesters plannen en acties rond Lambertikerk en Leerhuys door Henk Wentink

Geen bijeenkomsten in de Lambertikerk!

Het Moderamen van de kerkenraad heeft besloten dat er, tot en met 1 juni  2020, geen kerkdiensten met bezoekers zullen worden gehouden in de Lambertikerk.

Er zullen  aangepaste vieringen zijn. Deze zijn online te bekijken via kerkdienstgemist.nl

Iedereen met internet kan deze oproepen op PC of Tablet. Er is GEEN aanmelding of toegangscode nodig.

De geplande gemeenteavond (31 maart a.s.) gaat niet door. Ook de diensten in de Veldhoek vinden geen doorgang.

Contact en bezoekwerk

Veel van de gebruikelijke pastorale contacten zullen telefonisch gaan.

Woensdag: kerkklokken van troost en hoop en een Dag van Nationaal Gebed

Wij luiden van 19.00 uurtot 19.15 uur de klokken om mensen met elkaar te verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen  Ook roepen wij daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.