Kerkblad OntMoeten

Sinds 2018 geeft de Lambertikerkgemeente maandelijks haar eigen kerkblad uit: "OntMoeten".
Waar men voorheen een abonnement op Kerkleven moest nemen, wordt Ontmoeten gratis verspreid onder alle leden van de Lambertikerkgemeente.

Kopij voor OntMoeten

Kopij-adres voor het kerkblad via de redactie:

e-mail: kerkblad@lambertikerk.nl

Zondagsbrief

In de zondagsbrief worden bijzonderheden rond de dienst en het gemeenteleven vermeld. Op zondagmorgen rond 9.15 uur leest de koster via de kerkradio altijd de belangrijkste zaken uit de zondagsbrief voor, én noemt (als er géén liturgie is rondgebracht) dan ook de te zingen liederen van de dienst. Om ze makkelijker op te zoeken en alvast voorbereid te zijn op de dienst. Wilt u de zondagsbrief wekelijks per mail ontvangen, neem dan even contact op met Henk Wentink (kerktv.radio@lambertikerk.nl)

Of abonneer u op de mailing door online het formulier in te vullen. Dit formulier staat niet op de website van de lambertikerk. als u klikt op de link wordt dus een nieuwe pagina geopend.

Kerkradio

Dhr H. Wentink
Wolfersveenweg 23
Zelhem