Vacature predikant

De Lambertikerkgemeente is op zoek naar een inspirerende, samenwerkende, enthousiaste en vernieuwende predikant voor 40 uur per week.
Hieronder vindt u de profielschets van de predikant en van de gemeente.

Interesse? Neem dan contact op Henk Wassink voorzitter kerkenraad (voorzitter@lambertikerk.nl) 

U kunt solliciteren tot vrijdag 29 maart.

Profielschets Protestantse Gemeente (Lambertikerkgemeente) te Zelhem

De Protestantse Gemeente Zelhem is een zelfstandige gemeente met circa 2000 leden in en om Zelhem en presenteert zich als “Lambertikerkgemeente”. In de gemeente is veel aandacht voor liturgie en kerkmuziek.
Er is ruimte voor 1,6 fte predikant in Zelhem. De vacature (fulltime) ontstaat door het vertrek van de fulltime predikant. De Lambertikerkgemeente heeft een beleidsplan (2015-2020) waarin 10 hoofdpunten van beleid zijn geformuleerd. Met deze hoofdpunten zijn we volop aan het werk of zijn al uitgewerkt.

download: Profielschets Protestantse Gemeente (Lambertikerkgemeente) te Zelhem

Lees meer...

Profielschets predikant Lambertikerkgemeente Zelhem

Als Lambertikerkgemeente te Zelhem hebben we voor de periode 2015 - 2020 een beleidsplan opgesteld. Daarin is verwoord dat we een vierende, lerende, delende, dienende en oecumenische gemeente willen zijn. Bij het opstellen van dit plan zijn diverse gesprekken geweest binnen de kerkenraad en met gemeenteleden op zgn. “meedenkavonden”. Dit beleidsplan heeft geleid tot het vaststellen van 10 punten van beleid. Deze punten zijn c.q. zullen in een aangegeven volgorde / tijdsplanning worden uitgewerkt.
In verband met het vertrek van één van de predikanten, zijn we op zoek naar een predikant. De ‘wensen’ voor de aan te trekken predikant zijn gebaseerd op het beleidsplan. Verdeling van taken zal geschieden in overleg met de zittende (parttime) predikant – en vanzelfsprekend met goedkeuring van de kerkenraad.

download: Profielschets predikant Lambertikerkgemeente Zelhem

Lees meer...