Nieuws

Corona maatregelen

Afgelopen week is gekeken naar de situatie rondom de kerkdiensten, dit na de aankondiging van de aanscherping van de coronaregels. Alle facetten afwegende, inclusief emotionele aspecten, gaan we door op de huidige weg, met daarbij wel een verdere aanscherping van het aantal kerkbezoekers, namelijk totaal 30, inclusief ambtsdragers en andere meewerkende. Natuurlijk blijven de algemene uitgangspunten van het coronabeleid gelden.

Lees meer...

Kerkdiensten opnieuw aangepast

In verband met de nieuwe richtlijnen en de daarop volgende recente afspraken met de kerkorganisaties hebben we ook in Zelhem onze diensten weer moeten aanpassen.
We zijn dus weer op het punt dat er, net als aan het begin van de corona-periode een online dienst zal zijn, zonder gemeentezang, met slechts enkele zangers op het koor

Lees meer...

Woord van bemoediging

De coronamaatregelen zijn deze week weer aangescherpt. Dat raakt de samenleving hard en het raakt ons ook als kerk. Het kerkelijk leven dat voorzichtig op gang kwam wordt nu opnieuw beperkt. Om moe en verdrietig van te worden, ook omdat een einde voorlopig nog niet in zicht is. Preses van de Generale Synode ds. Marco Batenburg heeft een bemoedigend woord dat zondag 4 oktober werd voorgelezen in de dienst.

Lees meer...